Verenigingsgebouw De Bolder

'De Bolder' is het verenigingsgebouw bij de Oud-Katholieke kerk aan de Wilhelminakade. De ingang bevindt zich naast de achterzijde van de kerk, aan de Bloemstraat 124, 1975 ET te IJmuiden, 

Het kerkbestuur heeft het beheer van 'De Bolder' gedelegeerd aan een commissie van beheer en toezicht. Er is een beheerder beschikbaar die voor catering en bediening kan zorgen. Het is niet toegestaan zelf gerechten mee te nemen of te bereiden in De Bolder.

'De Bolder' heeft een grote zaal van 10 x 8,5 meter en gescheiden door een vouwwand een kleine zaal van van 6 x 6,5 meter. Deze zalen bieden ruimte voor allerlei kerkelijke bijeenkomsten en activiteiten zoals de kinderkerk, koffie drinken na de diensten, vergaderingen, Driekoningenavonden, jeugdwerk, klaverjasavonden en ander verenigingswerk.

'De Bolder' kan ook worden gebruikt voor bruiloften en andere (gezellige) bijeenkomsten en staat in IJmuiden-West goed bekend om de welverzorgde buffetten.

Voor verdere informatie omtrent prijzen van huur en catering neemt U contact op met de beheerder Jorge Francisco Magaca,  per e-mail aan bolderbeheer.okijmond@gmail.com


Website van de Oud-Katholieke parochie van de HH. Adelbertus en Engelmundus, IJmuiden

Site design: Sync. Creatieve Producties; techniek: SiteCan 

mail aan websitebeheerder