Verenigingsgebouw De Bolder

'De Bolder' is het oud-katholieke verenigingsgebouw bij de Engelmunduskerk aan de Wilhelminakade. De ingang bevindt zich aan de Bloemstraat 124, 1975 ET te IJmuiden, tel. 522006 (b.g.g. zie contact beheerster hieronder).

In vergelijking met de kerk is 'De Bolder' betrekkelijk nieuw. Het gebouw werd op 23 september 1977 door de toenmalige bisschop van Haarlem, mgr. G.A. van Kleef, geopend. 'De Bolder' is eigendom van de oud-katholieke parochie van de H. Engelmundus. Het kerkbestuur heeft het beheer van 'De Bolder' gedelegeerd aan een commissie van beheer en toezicht.

 

'De Bolder' heeft een grote zaal van 10 x 8,5 meter en gescheiden door een vouwwand een kleine zaal van van 6 x 6,5 meter. Deze zalen bieden ruimte voor allerlei kerkelijke bijeenkomsten en activiteiten zoals de kinderkerk, koffie drinken na de diensten, vergaderingen, Driekoningenavonden, jeugdwerk, klaverjasavonden en ander verenigingswerk.

 

'De Bolder' kan ook worden gebruikt voor bruiloften en andere (gezellige) bijeenkomsten en staat in IJmuiden-West goed bekend om de welverzorgde buffetten.

Voor  informatie neemt U contact op met de beheerster mw. Yvonne Groen,  per e-mail aan okbolder@gmail.com


Website van de Oud-Katholieke parochie van de HH. Adelbertus en Engelmundus, IJmuiden

Site design: Sync. Creatieve Producties; techniek: SiteCan 

mail aan websitebeheerder