Mannenclub Velsen 2008-2009

Het programma voor het volgende seizoen van de OK Mannenclub is klaar!

Wat gaan wij allemaal doen?

Allereerst wordt op 9 september 2008 het seizoen geopend met een voordracht van onze beide Pastoors. Zij zullen vertellen wat er gaande is in IJmuiden en wat er op dit moment leeft in onze kerk. De avond vervolgen wij met een gezellig samenzijn in de Bolder met een hapje en een drankje.

7 oktober 2008 komt uit Zaandam de heer Cor Treffers. Hij heeft een voordracht over schepen op schilderijen en dat kan voor velen van ons interessant worden.

Daarna gaan wij 18 november  met de stadsbus. Het is verboden om zelf te rijden! Wij gaan n.l. naar Distilleerderij Van Wees in Amsterdam, een beruchte jeneverstokerij!. Nadat wij in het glaasje hebben gekeken, (en geleegd),  eten wij ons weer nuchter en komen met de bus hopelijk ook allemaal weer terug.

De nieuwjaarsborrel bij Pastoor Munch is het hoogtepunt van het nieuwe jaar. Dit doen we op 6 jan 2009. Alvast proost! 

Op 10 februari 2009 komt onze vertrouwde Pastoor Albers iets vertellen over het Luchthavenpastoraat op Schiphol en hopelijk is hij dan weer geheel hersteld.

De heer Van Pel komt helemaal uit Egmond ons "Een zee vol geheimen" verklappen op 17 maart

Op 14 april komt de hoogste man in de OK kerk, mgr. J. Vercammen, AB, een lezing houden. Hij weet nog niet waarover hij zal redevoeren.

De heer Kostermans uit Santpoort komt op 12 mei iets vertellen over onze pensioenen en de pensioenfondsen. Er is veel in beweging bij de pensioenfondsen. De meeste bedrijven willen van hun pensioenfonds af en of dat goed uitwerkt voor ons, zullen wij graag horen?

Het wordt weer een hevig jaar. Als u mannen weet die ons willen vergezellen, neem ze mee. Voor de contributie behoeven ze het o.i. niet te laten. Als u nog interessante lezingen of namen van vertellers weet, laat het ons weten. Voor 2010 hebben wij nog 4 nieuwe voordrachten nodig.

Het bestuur van de OK Mannenclub IJmond

 

Website van de Oud-Katholieke parochie van de HH. Adelbertus en Engelmundus, IJmuiden

Site design: Sync. Creatieve Producties; techniek: SiteCan 

mail aan websitebeheerder